Klantenservice - onderwerpen

   


Contact met de AllesvoorjeHarley klantenservice

Op deze pagina vind u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Wilt u liever persoonlijk contact hebben met één van onze medewerkers dan kunt u ons per mail(contact formulier) of per telefoon bereiken:


Telefoon:  +31 (0)35 750 86 92
Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00(buiten deze tijden kunt u bij onze centrale een boodschap achterlaten. Wij bellen u altijd binnen één werkdag terug!)

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestigingsadres AllesvoorjeHarley.nl
(Dit is geen bezoekadres !)
Hamerstraat 75
1402 PS Bussum

KvK nummer: 32099325
BTW nummer: NL812552489B01

Bankrekening nummer:  NL29 RABO 0383700299 

 
 

Levering en retouren

AllesvoorjeHarley.nl bezorgt in heel Nederland. Verzendkosten  voor bestellingen onder de € 50,- bedragen binnen Nederland € 6,95.

Verzendkosten voor bestellingen buiten Nederland(Europa) bedragen € 13,00.

Verzendkosten

Verzendmethode / Land Nederland
Pakketpost bestellingen onder de € 50,00 € 6,95
Bestelling boven de € 50,00 GRATIS

Bezorging

Om uw bestelling zo efficient mogelijk te bezorgen maken wij gebruik van meerdere vervoerders zoals bijvoorbeeld PostNL, GLS, UPS, DPD, TNT enzovoorts.

Levertijd

AllesvoorjeHarley.nl zal het pakket  altijd zo snel mogelijk na uw bestelling versturen. Dit gebeurt in de meeste gevallen binnen twee á drie werkdagen. De verzending duurt binnen Nederland doorgaans maximaal twee werkdagen. Producten die niet in voorraad zijn kunnen zonodig bijbesteld worden. Dit kan een iets langere levertijd tot gevolg hebben. We houden u  in geval van afwijkende levertijden per email of telefoon op de hoogte van de actuele levertijd. Als één of meerdere producten van uw order niet op voorraad zijn en langer dan zeven werkdagen op zich zullen laten wachten sturen we de overige producten van uw bestelling al wel vast op. We sturen u in dat geval een email om u te laten weten dat de overige producten zullen worden nageleverd.
Voor eventuele vragen over levertijden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Retouren & Ruilen

Heeft u toch het verkeerde onderdeel besteld, of bent u na ontvangst van uw bestelling toch niet tevreden? U kunt het artikel ruilen of retourneren onder voorwaarde dat het artikel niet gedragen, gebruikt en/of gemonteerd is geweest en uiteraard onbeschadigd is. Het artikel dient binnen zeven dagen, in de orginele verpakking, retour gezonden te worden. De termijn van zeven dagen begint de dag na de dag van ontvangs van uw bestelling.

Retourneren geschiedt voor eigen rekening en risico, echter; Indien u na retourneren van één of meerdere artikelen weer een bestelling bij ons plaatst en uw retour netjes aan de bovengenoemde voorwaarden voldeed zullen wij een bedrag van € 6,95 op deze volgende bestelling in mindering brengen. Een goede en reguliere klant hoeft op deze manier dus zelden of nooit de (gehele)retournerings kosten voor zijn rekening te nemen!

Voor het retour storten van een aankoopbedrag na retourneren hanteren wij en betaaltermijn van maximaal 30 werkdagen. Eventuele verzendkosten van de betreffende bestelling  worden niet vergoed.

Heeft u nog vragen over retourneren? Kijk in onze algemene voorwaarden of neem contact op met onze klantenservice.

Klachten

Mocht u ondanks onze inspanningen toch ergens ontevreden over zijn, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen uw klacht zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en, indien van toepassing, exclusief verzendkosten. (als die er zijn, zie de verzendkosten).

Betaalmogelijkheden

Om betalingen zo goed en veilig mogelijk af te handelen maken wij gebruik van Ideal, Mastercard, Visacard en Maestro.

Bezoek AllesvoorjeHarley.nl

AllesvoorjeHarley.nl heeft geen showroom of bezoekmogelijkheid.

Montage mogelijkheden

AllesvoorjeHarley.nl  beschikt over een uitgebreid netwerk om u te adviseren over een montage locatie voor de montage van uw aankoop.

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden (dit is een .pdf bestand).

Privacy Policy

Veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel bij AllesvoorjeHarley.nl. Hierbij houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Klik hier voor onze privacy statement (dit is een .pdf bestand).

Disclaimer

Alle artikelen welke verkocht worden door AllesvoorjeHarley.nl dienen, indien van toepassing, door een gekwalificeerd monteur, op specificatie van de fabrikant van de betreffende motor, te worden verwerkt. Het is belangrijk dat u altijd die artikelen gebruikt die ook specifiek voor uw motor zijn bedoeld. Raadpleeg altijd het servicehandboek van uw motor alvorens werkzaamheden aan uw motor te verrichten. Het niet normaal gebruiken of onderhouden van uw motorfiets kan gevaar veroorzaken. AllesvoorjeHarley.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel in welke vorm dan ook, ontstaan door gebruik of toepassen van artikelen welke door onze winkel zijn verkocht. AllesvoorjeHarley.nl heeft geen invloed op de productie, testen of gebruik van de in onze winkel verkochte artikelen. De producent van het betreffende artikel is altijd verantwoordelijk voor eventuele claims betreffende personen en/of eigendommen ontstaan uit ontwerp, productie of testen van zijn producten. In geen enkel geval zal AllesvoorjeHarley.nl aansprakelijk zijn voor gevolgschade, directe- of indirecte schade, of welke andere kost of schade dan ook.

 

Het is niet heel makkelijk om fondsen te regelen via andere bronnen van externe, meestal om te gaan met gezondheidszorg behoeften. Gelukkig zijn er bedrijven die korting geneesmiddelen te verkopen aan klanten die ze nodig hebben tegen lage kosten. Viagra dat wordt gebruikt voor de behandeling van erectiele dysfunctie en andere landen verbonden erectiestoornissen. Een groot deel van de Amerikaanse burgers vragen "cialis kopen". Je hebt misschien gehoord over "cialis". Vragen, zoals "cialis bestellen", zijn gekoppeld uiteenlopende soorten gezondheidsproblemen. Immers, kan een dergelijke vorm van disfunctioneren een vroegtijdige waarschuwing teken van ernstige gezondheidsproblemen, zoals hart-en vaatziekten. Dus als u last heeft van erectieproblemen, is het belangrijk om een ​​gecertificeerde apotheker onmiddellijk voor een volledig lichamelijk onderzoek. Niet deze generieke in grotere hoeveelheden te nemen.